Akciós ajánlatunk – akár 40% - os árengedmények

 

Bármikor rendelkezésére e – mailben : info@tobbreszeskepek.hu vagy a jobb alsó sarokban található online chaten

Akciós termékek

Ár 25 990 Ft
Ár 23 490 Ft
Ár 26 990 Ft

» VÁSZON KÉPEK
VÁSZON KÉPEK

Vászon képek

Amennyiben képvásárlásról  gondolkodik - akár  otthonába  akár irodába – nem mehet el anélkül, hogy figylem nélkül haggyja, az utóbbi időben nagyon kedvelt, vászonképeket. Éppen az e-tipusú képek a webáruházunk legnagyobb részét képezik, és reméljük mindenki választhat  a több mint 100 000 képünkből.

Képeinket  témák szerint, különféle kategóriákba helyeztük el, mint pl. – virágos képek, városképek ,tájképek, absztrakt képek, aktok, állatképek. A több mint 6000 motívum mindegyikét kb.30 különböző méretben tudjuk elkészíteni. Ha netán mégsem felel meg a mérete egyike sem, vegye fel velünk a kapcsolatot és megpróbáljuk az ön saját  elképzelését megvalósítani.

A vászonképeket   hagyományos egyrészes  vagy modern  többrészes kivitelezésben ajánljuk – így mindegyike helyét találja akár irodákban, modern nappalikban és konyhákban is.

A vászonképeinket  speciális vászonra nyomtatjuk, amely ezután 1,6 cm vastagságú belső keretre van feszítve. A vászon a keret hátsó oldalára van  tűzve  – így láthatatlannak tünik  és mivelhogy a motívum végig fut a kép oldalán,  nagyon mutatós 3D –s hatassál van. A csomagolásban a falra akasztáshoz alklamas rögzítő elemek is benne vannak.


Saját fotóból készített vászonképek

Nem sikerült választani az ajánlatunból, esetleg saját fotójából szeretne képet?  Ez a kívánsága is megvalósulható – elképzelése szerint egy- vagy  többrészes képet tudunk elkészíteni. Érdeklődése esetén küldje be címünkre a  fotót, mi kiértékeljük a minőségét, kívánsága szerit esetleg előnézetet is küldünk. Több információt a kép gyártásával kapcsolatban ITT találhat.


MWU4MzM